+371 22013936

Smalks itāļu dizains ar atlaidēm līdz 70%

Jau vairākus gadus mēs piedāvājam dārza dekorus un mēbeles no itāļu ražotāja euro3plast, kas izceļas ar īpaši augstu kvalitāti. Piesaistot talantīgus dizainerus, ražotājam ir izdevies radīt izsmalcināta dizaina produktus, kas vārda vistiešākajā nozīmē - mirdz tumsā, kā spožas zvaigznes debesīs!

“Gaismas mēbeles” - tā saucam tās mēs, cilvēku aicina arvien vairāk laiku pavadīt ārā, svaigā gaisā, jo ar gaismas palīdzību uzbur romantiskas sajūtas un neparastus mirkļus.

Šī veida mēbeles izvēlas prasīgi cilvēki dažādās pasaules valstīs. Starp citiem ražotājiem, tieši euro3plast produkti ir iecienīti ne tikai dēļ dizaina, bet arī dēļ kvalitātes un ilgmūžības. Tās ir izturīgas pret Latvijas klimata mainīgajiem apstākļiem. Paši esam tās pārbaudījuši jau 5 gadu garumā. UV izturību ražotājs garantē vismaz 10 gadu garumā. Tas nozīmē, ka Saulē tās nemainīs savu izskatu un nedzeltēs.

Šobrīd izpārdodam ekspozīcijas modeļus un piedāvājam atlaides līdz 70% no pamatcenas.

Vēlos izcelt, manuprāt, lielisku piedāvājumu - komplektu, kas apvieno gaismas galdu ar 3 bāra krēsliem (skat. foto). Pēc vēlmes vai vajadzības pats vari arī bāra krēslus aprīkot ar apgaismi.

Galda (Fura table) pamatcena starptautiskos interneta veikalos ir ap 410 eur, un bāra krēslu ap 100 eur/gab. Kopējā cena šim komplektam sanāk virs 700 eur, taču mēs piedāvājam īpašu cenu - 299 eur (PVN t.sk) par galdu ar 3 krēsliem (skat. foto augstāk).

Šobrīd piedāvājumā tikai 2 komplekti, tāpēc, ja Tevi tas ieinteresēja - negaidi, bet brauc ciemos apskatīt klātienē!